<The> inevitability of a fall in output in the early stages of transition to the market: theoretical underpinnings. - Winiecki, Jan
Opodstatnenie a vysvetlenie nevyhnuteľného poklesu výroby v prvých rokoch prechodu na trhovú ekonomiku v bývalých ekonomikách sovietskeho typu. Strata "neexistujúcej výroby". Štruktúra zásob v priemysle v bývalých plánovaných ekonomikách v porovnaní s vyspelými štátmi.