Konkurencija i social'naja spravedlivost'. - Semenjuta, V.
Bez konkurencie, ako jednej z foriem súťaženia, nie je možné vytvoriť vnútorné zdroje rozvoja ekonomiky a spoločnosti. Názory klasikov marxizmu-leninizmu na úlohu súťaženia v socialistickej spoločnosti. Rozbor miesta konkurencie v novom ekonomickom mechanizme a jej nedostatkov z hľadiska sociálnej spravodlivosti. Možnosti čiastočnej neutralizácie negatívnych dôsledkov konkurencie.