Managing the growth-share matrix: a four-nation study in two industries. - Thakur, M.
Schéma s vybranými marketingovými a účtovnými opatreniami na riadenie produkcie podľa rastu trhu a podielu na trhu. Opatrenia boli otestované na vzorke 492 manažérov oceliarského a textilného priemyslu v USA, Mexiku, Egypte a Indii. Výsledky ukazujú rozdielnosti v podpore opatrení zahrnutých v schéme.