Meždunarodnyje tovarnyje birži. - Ivaščenko, A.
Rozvoj tovarových búrz v ZSSR od r. 1990. Typy búrz - opačné trhy, trhy bez prítomnosti tovaru a i. Hlavné svetové burzy z hľadiska sovietskej produkcie (nafta, kovy, potraviny). Techniky realizácie burzových operácií. Formovanie ceny na burze.