Na okraj dohody ČSFR-SRN o ochrane investícií. - Klučka, Ján
Niektoré praktické dopady Dohody medzi ČSFR a SRN o podpore a vzájomnej ochrane investícií z 20.10.1990. Hoci ratifikačný proces ani v jednej zo zmluvných strán neprebehol, dohoda sa prakticky aplikuje a to z dôvodu jej dočasného vykonávania. Voľný prevod platieb súvisiacich s investíciami.