Perestroika: problems and prospects in the 1990s. - Kim, Y.N
Juhokórejský pohľad na problémy a perspektívy prestavby v 90. rokoch. Záujem Južnej Kórey o ekonomickú spoluprácu so ZSSR potvrdený na summite v apríli 1991. Vplyv prestavby na ekonomické vzťahy oboch krajín a ich budúcnosť. Význam rozhodnutia o prechode na trhovú ekonomiku v ZSSR v októbri 1990.