<The> "basic concepts" of international business strategy: a review and reconsideration. - Sullivan, D.
Rôzne interpretácie stratégie medzinárodného podnikania. Analýza názorov manažérov z 63 popredných firiem činných v medzinárodných, mnohonárodných a svetových odvetviach podnikania k tejto otázke. Výsledky za použitia faktorovej analýzy redukujú túto stratégiu na základné princípy a ich simultánnu realizáciu riadiacimi pracovníkmi.