On mikor megy nyugdíjba? És betegállományba! - Hay, A.
Príprava zákona o poistení v Maďarsku. Široký záber a variantné riešenia poistenia pre nemoc, dôchodok, pripoistenie pre niektoré nepredvídané okolnosti. Dôchodkový vek, jeho porovnanie s niektorými štátmi sveta. Reálny dôchodok a inflácia, ochrana dôchodcov pred infláciou. Poistenie občana bez ohľadu na jeho zamestnanie. Platené a bezplatné služby v zdravotníctve. Možnosti štátneho rozpočtu a poisťovní.