Zákon o druhém zvýšení důchodů v roce 1991. - Voříšek, V.
Zákon o druhom zvýšení dôchodkov v roku 1991 č. 246 zo dňa 30. mája 1991 s komentárom. Zvýšenie pri súbehu nárokov na viac dôchodkov. Hranica dôchodkov, ktoré sú jediným zdrojom príjmu. Výška sociálneho dôchodku u jednotlivca a v prípade, ak je na takýto dôchodok odkázaný rodinný príslušník.