Lidová univerzita batismu zahajuje. - Závada, D.
Informácia o seminári pre záujemcov, ktorí chcú uplatniť svoje schopnosti a kvalifikáciu s cieľom odstránenia nehospodárnosti a obnovenia pracovnej morálky vhodnou motiváciou. Seminár poriada YMCA a Klub absolventov Baťovej školy práce. Základná charakteristika Baťovho systému riadenia.