Corporate environmental policy in practice. - Shimell, P.
Realizácia korporatívnej environmentálnej politiky v britských spoločnostiach. Rozdiely v prístupe k riešeniu problémov v USA a Európe, legislatívne problémy, aktivita rôznych skupín (Greenpeace ap.). Spoločné faktory záujmu jednotlivých skupín a národov. Hlavné prvky realizácie štruktúrnej politiky.