Informační systém o životním prostředí. - Stárek, Z.
Identifikácia územne orientovaných informácií pomocou súradníc alebo identifikačných jednotiek. Predpokladané členenie územia štátu na výstupe ISŽP. Požiadavky na lepší prístup k informáciám a ich účelné prepojenie. Technické a programové zabezpečenie ISŽP.