Process capability studies. 4.: aplications of experimental design. - Gunter, B.
Príklady prípravy štatisticky plánovaných experimentov ako súčasť štúdií na posúdenie chovania výrobných procesov, alebo procesov služieb, pôsobenia činiteľov procesov a cesty na zníženie variability procesu.