Weighted Kaplan-Meier statistics: Large sample and optimality considerations. - Pepe, M.S
Použitie kumulatívnej váženej diferencie v Kaplan-Meierových odhadoch vo funkcii štatistiky testu rovnosti distribúcií. Opis teórie asymptotickej distribúcie a výpočet optimálnych váhových funkcií.