Efficient interative algorithms for bounding the inverse of a matrix. - Herzberger, J.
Prezentácia metód výpočtu inverznej matice na základe intervalovej aritmetiky. Opis triedy metód, ktoré vznikli kombináciou obyčajných Schulzových metód, použitých iba na aproximáciu inverznej matice a známej intervalovej Schulzovej metódy.