Efficient methods for enclosing solutions of systems of nonlinear equations. - Frommer, A.
Modifikácia Newtonovej intervalovej metódy, ktorá kombinuje ideu viacnásobného použitia toho istého jakobiánu s ideou približného riešenia Newtonovej rovnice akýmsi "lineárnym" iteratívnym procesom.