Predprinimatel'skije seti - novaja forma organizacii mežfirmennogo vzaimodejstvija. - Sterlin, A.
Skúmanie novej pružnej formy výrobnej kooperácie - podnikateľských sietí, ktoré sa formujú pre plnenie konkrétnych strednodobých programov a zmlúv. Charakteristika odlišností od tradičných hierarchicky organizovaných štruktúr - korporácií, koncernov, finančných skupín. Popis národných špecifík podnikateľských sietí pôsobiacich v USA, Japonsku a západnej Európe.