<The> dark side of the entrepreneur. - Osborne, R.L
Popis negatívnych stránok moci majetku, skúmaných profesionálmi mimo podniku, ktoré slúžia spoločnostiam, ktoré prevádzkuje majiteľ. Schopnosti podnikateľa pri riadení ako kľúčový faktor úspešnosti či neúspešnosti podniku. Rady o tom, ako sa vyhnúť deštruktívnym tendenciám a úspešne riadiť súkromnú spoločnosť.