<The> use of science and technology indicators in strategy planning. - Eerden, C. van der
Možnosti použitia ukazovateľov o vede a technike pri strategickom plánovaní v komerčných organizáciách. Kvantifikácia silných a slabých stránok organizácií vo vzťahu k svojej výskumnej a vývojovej činnosti a trhových stratégií. Analýza technologického potenciálu a návrh fúzie.