Náklady na jakost u výrobce. - Nenadál, Jaroslav
Náklady na akosť, ich definícia a význam. Kategória nákladov na akosť u výrobcu. Sledovanie nákladov vo výrobných organizáciách. Požiadavky na zmeny v evidencii nákladov. Štandardné členenie nákladov na akosť. Externé a interné náklady na vady. Úpravy účtovnej evidencie. Štruktúra nákladov na prevenciu.