csöd árnyalatai. - Ábel, I.
Ekonomické a organizačné otázky bankrotu. Likvidácia a zúčtovanie z hľadiska pasív a majetku podniku. Priority štátu a bánk pri likvidácii. Zváženie možnosti reštrukturalizácie podniku v prípade záujmu o náhradný výrobný program. Problémy zamestnanosti a právnych náhrad v prípade bankrotu. Zákon o bankrote vo svete a v Maďarsku.