Signal-to-noise ratios: a wasted effort. - Hendrix, C.D
Taguchiho pomer signálu k šumu na zistenie variácií vo výrobnom procese dáva skreslené výsledky a je účelné nahradiť jeho sledovanie plánovaným experimentom. Tri príklady z konkrétnych výrobných procesov.