Big Q at big blue. - Bemowski, K.
Rozhovor s vysokým predstaviteľom IBM v Rochestri o ceste tejto firmy k vysokej akosti, zavęšenej udelením Baldrigeovej národnej ceny za akosť. Stratégia rozvoja v IBM a názory o Národnom mesiaci akosti.