Management by quality objectives. - Stein, B.
Podniková stratégia má byť kombináciou tradičných metód riadenia s Demingovými zásadami na dosiahnutie zvýšenej produktivity lepšou akosťou. Popis a príklady procesu stanovenia cieľov akosti v podniku na základe jednotlivých Demingových zásad.