Quality system registration. - Lofgren, G.Q
Postup pri registrácii systémov starostlivosti o akosť podľa noriem ISO radu 9000, upravujúcich preberanie produkcie subdodávateľa výrobcom z hľadiska zabezpečenia akosti výrobkov. Predpoklady pre registráciu a jej výhody.