Odbyt. Aktuálny nástroj marketingu v poľnohospodárstve. - Kretter, Anton
Závislosť prosperity poľnohospodárskych podnikov od podnikateľskej aktivity, od schopnosti nielen vyrobiť (tú značne ovplyvňujú prírodné podmienky), ale aj realizovať produkty. Odbyt je pre poľnohospodárske podniky kľúčovým nástrojom ich marketingovej činnosti. Charakteristika pohybu výrobkov od prvovýrobcu ku konečnému spotrebiteľovi a postoj podniku pri odbyte tovarov v jednotlivých článkoch reťazca pohybu. Hlavné črty marketingu zameraného na konečného spotrebiteľa.