Contextual effects of reference prices in retail advertisements. - Biswas, A.
Výsledky výskumu vplyvu cenových porovnaní v rámci inzerátov. Dôvera zákazníkov u známych a neznámych výrobkov. Posúdenie serióznosti ponuky a cenovej výhodnosti ponúkaných výrobkov. Ochrana spotrebiteľov proti neserióznym ponukám.