Jak vybrat vhodného poradce? - Kubr, M.
Zhrnutie zásad pre výber poradcov v oblasti riadenia a podnikania. Náčrt problémových situácií, ktoré vyžadujú využiť služby poradcu. Dva vzťahy vznikajúce pri používaní poradenských služieb: inštitucionálny a ľudský. Postup pri výbere poradenskej firmy. Šírka problémov, ktoré možno zveriť jednej firme. Technika určovania honoráru poradenskej firme. Nevyhnutnosť úzkej spolupráce poradcu a klienta.