Current development and dissemination of computer technology in the Soviet economy. - Adirim, I.
Hodnotenie stavu počítačovej techniky v ZSSR v posledných rokoch. Zmeny vo výskume a vývoji počítačovej techniky. Program komputerizácie sovietskej spoločnosti z r. 1987. Štátny program základného výskumu Akadémie vied ZSSR "Informácie a počítačová technika 1987-1989". Prostriedky rozširovania počítačovej techniky.