Co mohou nabídnout regulační plány. - Koubek, P.
Hlavné predstavy o plánoch regulácie územia. Jednotlivé roviny regulácie územia a sídiel - regionálny plán, plán využitia krajinného celku, plán využitia územia, regulačný plán mesta alebo obce, regulačný plán štvrti. Ich jednotlivé charakteristiky.