O návrhu legendy plánu využití ploch a regulačního plánu. - Mundil, R.
Návrh metodiky pre regulačné plány a konkrétne ukážky aplikácie. Objasňovanie pojmu územného plánovania a jeho obsahu v nových podmienkach. Záväznosť územných plánov v podmienkach trhového mechanizmu.