Výzkumně vývojové projekty financované Federálním ministerstvem hospodářství v roce 1991. - Bílek, M.
Informácia o uznesení vlády ČSFR č.743/1990 o zásadách štátnej politiky v oblasti vedy a výskumu. Nutnosť venovať pozornosť kľúčovým oblastiam ekonomiky a technického rozvoja. Prehľad 13 programov, ktoré sa konkretizujú v projektoch.