Sjednocení třídících systémů ve statistice. - Blahník, J.
Cieľ programu revízie česko-slovenského klasifikačného systému. Uplatnenie medzinárodných triedení v česko-slovenskej štatistike. Stručný prehľad minulého vývoja a porovnanie metodiky z r. 1965 a 1991. Koncepcia a metodika štatistiky budú stále viac prepojené s triediacimi systémami a najmä s medzinárodnými klasifikáciami a nomenklatúrami.