Mentalita zahraničních partnerů. - Brožová, A.
Výsledky rokovania so zahraničnými partnermi ovplyvňuje aj harmónia v komunikácií a možnosť zvládnuť rozdielne črty národnej povahy a zvyklostí. Charakteristika mentality a spôsobov komunikácie partnerov z Francúzska, Nemecka, Rakúska, Švédska, USA, Japonska, Belgicka a Latinskej Ameriky.