O pracích českých a slovenských ekonomů v exilu: 1948-1990. - Kosta, Jiří
Zoznam ekonómov pôsobiacich v exile v posledných 10 rokoch. Komentár k vybraným osobnostiam: Jan Adam, Jan Auerhán, Josef Brada, Jan Cekota, Zdeněk Drábek, Petr Havlík, Václav Olešovský, Jaroslav Krejčí, Jiří Kosta, Oldřich Kýn, Gregor Lazarcik, Bedřich Levčík, Jan V. Mládek, Jan Osers, Felix Paukert, Boris Pešek, Dušan Pokorný, Metoděj Polášek, Luděk Rychetník, Jiří Skolka, Jiří Sláma, Jan Stankovský, Ota Šik, Jan Švejnar, Alice Teichová, Jaroslav Vaněk, Jan Vaňous, Radoslav Selucký.