Economists and the economy. - Laband, D.N
Na základe dát zo vzorky z ekonomickej literatúry, publikovanej v r. 1950-1988, nachádza článok podstatnú podporu environmentálnej teórie rivalstva medzi ekonómami. Priamy vzťah medzi počtom článkov na tému inflácie a nezamestnanosti a skutočnou infláciou a nezamestnanosťou.