Ekonomiks, marketing, menedžment. - Mamedov, O.
Príspevok do diskusie o vzťahu marxistickej politickej ekonómie a "Economics" a o adaptácii vysokoškolskej výučby ekonomickej teórie k podmienkam vytvárania regulovaného a sociálneho trhového hospodárstva. Materiál k prednáškam obsahuje charakteristiku "economics" ako teórie trhovej organizácie makroekonomiky, marketingu ako systému trhovej organizácie mikroekonomiky a manažmentu ako systému riadenia podniku a ich vzťahu, ako aj vzťahu economics k mechanizmu sociálneho regulovania trhovej výroby.