Štruktúrne zmeny vo Veľkej Británii v 80. rokoch. - Bubeníková, H.
Podstatou britského hospodárskeho úspechu v 80. rokoch bola rozsiahla reštrukturalizácia národného hospodárstva a nová vlna podnikateľstva, ku ktorej prispela i privatizácia. Charakteristika štruktúrnych zmien v jednotlivých sektoroch, priaznivého vývoja vedeckovýskumnej základne a vplyvu štruktúrnych zmien na zamestnanosť.