Nastal čas expanze? Makroekonomická stabilita dosažena. - Jonáš, Jiří
Koncom r. 1991 sa v ČSFR dosiahla stabilizácia cenovej hladiny. Nie je možné však opustiť princípy makroekonomickej reštrikcie. Vymedzenie činiteľov, ktoré povedú k presúvaniu pozornosti z oblasti reštrikcie dopytu (so znižovaním nákladov a zvyšovaním kvality) ako predpoklad hospodárskeho rastu. Charakteristika úlohy štátu a hospodárskej politiky pri prechode k trhovej ekonomike.