Tvorba a užití domácího produktu za ČSFR. K metodickému postupu při experimenálním vyčíslení v běžných cenách. - Pelej, J.
Štatistické údaje o experimentálnych prepočtoch hrubého domáceho produktu za roky 1985 až 1989. Hrubý domáci produkt v ČSFR podľa ukazovateľov a podľa odvetví. Výkony národného hospodárstva celkom v realizačných cenách, medzispotreba, hrubý domáci produkt a finálna spotreba.