Úspory domácností. Jak liberalizace cen ovlivnila spořivost. - Miková, Z.
Podľa štatistických prameňov došlo v prvej polovici apríla 1991 k miernemu vzostupu hladiny úspor. Postoje domácnosti k sporeniu boli predmetom výberového zisťovania uskutočneného Sociologickým ústavom ČSAV. Závery zo zisťovania možno považovať za mierne optimistické.