Jak se pracovalo a řídilo u Bati.
Zásady organizácie práce v Baťových závodoch. Vzťahy so zamestnancami, spôsob účtovania, minimalizácia administratívy, spôsob predaja, kontrola plnenia úloh, prijímanie nových pracovníkov, sociálna politika.