munka humanizálása a "gazdaságossági számítások" tükrében. I. rész. - Treier, P.
Otázky konkurencieschopnosti podnikov v nových ekonomických podmienkach, pri prechode na sociálne trhové hospodárstvo. Investovanie, rozhodovanie, financovanie, ciele a ich dosiahnutie. Význam a užitočnosť humanizácie práce cestou nových technických a technologických riešení - investovanie a návrat nákladov na investície. Skúsenosti zo zahraničia.