Kak gotovjat professional'nych rukovoditelej v Garvarde. - Semencov, S.
Medzi mnohými centrami pripravujúcimi profesionálnych riadiacich pracovníkov, zaujíma Harvardská škola businessu popredné miesto. Je najstaršou v USA, jej absolventi majú vyšší nástupný plat ako absolventi iných škôl. Charakteristika školy, smerov štúdia, spôsobov výučby, programov a profesorov.