Chocs persistants, information imparfaite et indexation des salaires optimale. - Kempf, H.
Základné náležitosti námezdných pracovných zmlúv. Finančné otrasy sprevádzajúce ekonomiku a ich prechodné a trvalé sprievodné znaky. Optimálna hodnota veľkosti indexu rastu miezd. Klasický pohľad na optimálny mzdový vývoj. Význam informačného systému, dobrej a včasnej informácie. Trh peňazí.