Podnikové mzdové systémy a kvalifikačné triedenie prác v západných priemyslovo vyspelých krajinách. - Zrak, J.
Odlišné chápanie hmotnej stimulácie v západných krajinách. Výhody vyplyvajúce z dlhodobej práce v podniku. Zriedkavé uplatňovanie úkolovej mzdy, prevaha časovej mzdy diferencovanej podľa výkonu. Kvalifikačné triedy prác robotníkov a nerobotnických skupín pracovníkov.