Zkušenosti s odměňováním ředitelů v podnikatelské sféře. - Zabavskyj, J.
Zmeny v odmeňovaní riaditeľov organizácií, ktoré prevádzajú podnikateľskú činnosť podľa vyhlášky č.118/1991 Zb. Možnosti dohodnúť výšku mzdy a podmienky, za akých sa poskytuje, individuálnou zmluvou. Práva riaditeľa pri odmeňovaní jemu podriadených pracovníkov.