Ösztönzés a gazdálkodó szervezetekben gazdasági rendszerváltás idején. - Pongrácz, L.
Principiálne zmeny v organizácií, systéme hospodárenia, financovaní a riadení výrobných podnikov v Maďarsku od zavedenia trhového mechanizmu v niektorých odvetviach. Potreba zainteresovanosti v rôznych formách. Príklady z Anglicka, USA, Nemecka, Holandska. Systém tzv. kafetérie.