Trh práce v pohybu. Podpora vzdelání - prevence nezaměstnanosti. - Kalinová, Lenka
Do akej miery je nezamestnanosť dôsledkom poklesu dopytu a prestavby výrobnej štruktúry a do akej miery je dôsledkom nedostatočnej flexibility trhu práce a pracovných síl. Charakteristika vývinu trhu práce v ČSFR, jeho počiatočnej nedostatočnosti a možnosti predchádzania chronickej, dlhodobej nezamestnanosti. Predpoklady minimalizácie nezamestnanosti.