Zanjatost': novyje podchody i formy regulirovanija. - Frolov, V.
Jedným z problémov v priebehu reformy je zamestnanosť. Nová ekonomická štruktúra vytvára nové podmienky jej formovania a regulovania. Pluralizmus vlastníctva, nové ekonomické sektory, ich vývin mení postavenie pracovníkov, vplýva na sociálno-psychologické pohyby v spoločnosti a na správanie sa pracujúcich. Charakteristika zmien v postavení pracujúcich a v hodnotení ich práce.